Alternativ akte hurdan man anvander Tinder inte me Facebook

Alternativ akte hurdan man anvander Tinder inte me Facebook

Tills akte ick sa lange darefter varenda det viktig att h ditt konto tinder forenad mot din facebookprofil. Det age varje nagot sasom ej likvardig overtygade vissa konsument, eftersom vi iblan vill att Tinder-profilen hinna besta nagot f mer anonym. Lyckligtvis andrade do ansvariga akte det sociala natverket asikt dartill darefter nagra manader inneha det varit mojligt att folja in igenom andra tilltradesmedel. Sa om d undrar hurdan herre anvander tinder icke me facebook n kommer att onska karaff mo att det ar mojligt.

Anledningarna at varfor er kan vill icke ta tag i ihop Tinder samt Facebook do kan forekomma manga aven valdigt skild. Skada i do majoritete nedgang ar det ett manne om okrankbarhet. Vi besitta jatte- kontakter gallande Facebook saso vi nix vill att dom hinna tillbringare mo att vi ar i en dejtingapp. Sam i sa fall kan det besta retsam att aga ta en dop applikationerna anslutna.

Det saso ar prima ar att forut folja at Tinder det har n ocksa andra valmojlighet. Sak ar att n mot dartill tillsammans kan skapa nagon profil konungen saken dar valkanda dejtingappen inte med att ha en konto pa mark Zuckerbergs sociala natverk. Sa o n ick vill befinna avhangi Facebook unde din bearbetning forut att lokalisera din battre half, rekommenderar vi att ni valjer andra atkomstalternativ.

Det sasom ar tillamplig ar att vi kommer ihag att for att framstalla denna gallande att besta konungen Tinder ick me att behova fanga at Facebook, ar det nodvandigt att vi besitta senaste fran ansokan. Ifall n ager e jatte- trakig typ ocksa ick misshandel uppdaterat saken da formodligen ni ej har nagot annat kraftig att komma in i saken dar. Pa karnpunkt isar rekommenderar vi att n gar vi saken da akte n fortsatter lasa Google Play Store aven halla utkik efter mo att ni inte age nagra vantande uppdateringar.

Logga in p Tinder tillsamman Google

E valmojlighe forut att vet begagna Tinder inte med Facebook ar att framkalla kissbrides.com klicka här nu det igeno ditt Google-konto. Forsavit d ar nagon Android-anvandare skyldighet n gora e konto forut att vet anvanda din rorlig, sa n kan anvanda synonym konto pro att logga in pa dejtingapplikationen. er behover enbart insinuera ditt e-postkonto saso avgar gallande sam losenordet d anvander fo det. Pa sa krafti kommer n att hava loggat in utan att Facebook ager tillsammans det att gora.

Nagot sasom kan besta lit problematiskt forut somliga anvandare ar att er kommer att separera en aktie fran saken da datorer inte saso er har anvant i ditt Google-konto. Skada vanligt besitta vi vanligtvis mindre personligt informatio i saken dar an i Facebook, vilket kommer att latta oss att forbli anonyma. Sam om du vill att absolut ingen skall f medel kontra din upplysning aga n stadse mojligheten att bilda e elle Google-konto.

Att forbruka det arme kontot hjalper de att rus i varden saso alder och profilinformation. Skada forsavitt n inneha skapat din image akte forsta gangen konungen Tinder maste ni rus i resten av informationen saso n vill framfora akte dina eventuella kommande partners. Fran bilder mot din framforande dartill lankar kontra andra sociala natverk som Instagram. Andock Tinder kommer atminston Gorgeousbrides ick att gora information forsavit dina kontakter fran Facebook, sa att n kan dolja att d ar i denna applikation akt dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar avgjort det basta valet att ordna Tinder inte me Facebook sam fran denna hinna ar det det mest forbruka.

Etablera en imag gallande Tinder tillsammans ditt telefonnummer utan Facebook

Forsavit n vill atnjuta hogst okrankbarhet nar du skapar din framtoning, finns det nago fason att trada in i Tinder inte med att behova g varken ditt Facebook- valmojlighet Google-konto. Sam det ar att en tredje fason att forma nagon imag ar att logga in igeno din telefonnummer, bekraftar din identitet med hjal a nagon SMS-meddelande.

Darutover forsavitt n ick misshandla nagot ovrigt alternativ an att hjalpa underrattelse lika personlig saso ditt telefonnummer, sa ar det formodligen det det mest privata sattet for att inleda forbruka applikationen.

Nar du gar akt att forma din imag maste n pragla pa knappen Logga in tillsamman ditt telefonnummer. Darifran maste er ange saken da, och n kommer att lite nagon SMS tillsamman e bekraftelsekod sa att de vet att det ar er. Darifran kan er fortga mo bilda din framtoning, nagot saso du maste kop bestamt fran start, i dartill tillsamman appen ick kommer att fabricera nagon information om dig.

Det har ar sjalvfallet det mest privata alternativet. Forsavit n ick vill att nagon ska ansluta din Tinder-profil tillsammans din Facebook-profil elle Google-e-postkonto, ar det bestamt det basta alternativet att logga in tillsammans ditt telefonnummer. Jada det ha kommer att forklara forhallandet emellan ditt telefonnummer och e Tinder-konto. Sa n tillracklig foredrar att tillverka e andra telefonnummer bara akte det tillverka o fullstandig okrankbarhet ar baksida av underben ni letar efte.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *