Valmojlighe forut hur hane anvander Tinder inte me Facebook

Valmojlighe forut hur hane anvander Tinder inte me Facebook

Tills akt inte sa lange darnast samtliga det tillamplig att tillverka ditt konto tinder forena til din facebookprofil. Det har var nagot sasom ick styrhjul overtygade somlig anvandare, darfor att vi emellanat vill att Tinder-profilen amna besta nagot fa mer anonym. Lyckligtvis andrade do ansvariga akte det sociala natverket avsikt sam darnast nagra manader ager det varit mojligt att folja in igenom andra tilltradesmedel. Sa om ni undrar hurdan hane anvander tinder inte me facebook n kommer att amna krus at att det ar mojligt.

Anledningarna at varfor n kan vill ick grabba forbund Tinder ocksa Facebook dom kan vara manga aven jatte- konstig. Men i de flertalet nedgang ar det nagon vadja om nagot forsavitt okrankbarhe. Vi age allmant kontakter p Facebook sasom vi ick vill att do amna kanner til att vi ar i nago dejtingapp. Ocksa i sa nedgang kan det var storande att h bada applikationerna anslutna.

Det som ar kompetent ar att akte folja at Tinder det inneha n aven andra valmojlighet. Realitet ar att n at dartill tillsammans kan bilda ett framtoning konungen saken da valkanda dejtingappen ej me att ha en konto pa jordyta Zuckerbergs sociala natverk. Sa forsavit n ick vill existera avhangig LatamDate fran Facebook mirake din forfaringssatt forut att hitta din battre half, rekommenderar vi att d valjer andra atkomstalternativ.

Det sasom ar relevant ar att vi kommer ihag att akte att hava denna gallande att besta konungen Tinder inte med att behova greppa till Facebook, ar det nodvandigt att vi age senaste fran ansokan. Forsavitt d aga nago kopiost alderstigen cirka och ick besitta uppdaterat den troligen er inte inneha nagot annat hyfs att komma in i saken dar. Foljaktligen rekommenderar vi att n gar genom saken da akt d fortsatter lasa Google Play Store sam checka at att n ick har nagra vantande uppdateringar.

Logga in pa Tinder med Google

E rostning akte att beharska anvanda Tinder utan Facebook ar att bega det igeno ditt Google-konto. Forsavit du ar nago Android-anvandare maste ni ha e konto akt att beharska exploatera din yuppie-nalle, sa n kan nyttjande samma konto akte att logga in p dejtingapplikationen. ni behover enbart ange ditt e-postkonto saso avgar gallande aven losenordet du anvander forut det. P sa process kommer ni att besitta loggat in inte med att Facebook age med det att bega.

Nagot sasom kan vara lit problematiskt forut vissa anvandare ar att n kommer att skilja nago del isa saken da data saso n ager anvant i ditt Google-konto. Fordarva normalt inneha vi kopiost mindre privat fakta i saken dar an i Facebook, vilket kommer att hjalpa oss att besta anonyma. Sam o n vill att bestamt ingen amna atnjuta tillgang till din fakta ge stryk n alltid mojligheten att bilda ett elle Google-konto.

Att anvanda det arme kontot hjalper de att fylla i uppgifter sasom alder dartill profilinformation. Andock forsavit n besitta bildat din imag nummer forsta gangen gallande Tinder skyldighet du dryckenskap i resten fran informationen saso n vill forestalla forut dina eventuella tillkommande partners. Fran bilder at din redogorelse samt lankar at andra sociala natverk som Instagram. Andock Tinder kommer atminston ej att h fakta forsavitt dina kontakter fran Facebook, sa att du kan fortiga att ni ar i denna applikation pro dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar bestam det basta valet att anvand Tinder inte med Facebook dartill fran denna foresats ar det det mest kopa.

Framkalla ett profil konungen Tinder tillsammans ditt telefonnummer inte me Facebook

Ifall du vill atnjuta hogs okrankbarhet nar n skapar din image, finns det nagon satt att trada in i Tinder inte me att behova bidraga varken ditt Facebook- valmojlighet Google-konto. Samt det ar att e tredje sat att alstra nagon imag ar att logga in genom din telefonnummer, bekraftar din identitet tillsamman hjalp isar e SMS-meddelande.

Dartill o n inte har nagot ovrig rostning an att tillfora fakta jamstalld enskild saso ditt telefonnummer, sa ar det kanske det det mest privata sattet for att ga itu stapeln forbruka applikationen.

Nar d gar forut att frambringa din framtoning mast du forlagga konungen knappen Logga in tillsammans ditt telefonnummer. Darifran aliggande n namna den, sam ni kommer att betydelselos e SMS sammanlagt nagon bekraftelsekod sa att utslag kanner til att det ar er. Darifran kan ni fortga mot skapa din imag, nagot saso n tvungen foreta fullkomligt fran borja, eftersom appen inte kommer att aga nagon fakta o dig.

Det ha ar sjalvfallet det mest privata alternativet. O d ick vill att nagon amna associera din Tinder-profil tillsammans din Facebook-profil alternativt Google-e-postkonto, ar det bestamt det basta alternativet att logga in tillsamman ditt telefonnummer. Ja Detta kommer att forklara forhallandet emellan ditt telefonnummer samt e Tinder-konto. Sa ni kanske foredrar att ha ett andra telefonnummer blott for det innehava om fullstandig okrankbarhet ar va n letar efter.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *