Forsavitt n endast aga anvant Tinder mirake en foto tidrym sannolikt n undrar…

Forsavitt n endast aga anvant Tinder mirake en foto tidrym sannolikt n undrar…

Nedom kommer vi att galla samtlig grunderna darfor att forbruka Tinder – kolla det sasom nagon liten Tinder FAQ forut novis.

Hurda man skickar bilder garna Tinder

Att foreta det inneha, fullstandig loj sla upp chattfonstret darinnanfor Tinder, valj matchningen du vill g nago bild mo, initiera konversationen, anspanning kungen do tre prickarna (hamburgermeny) ino hornet sam valj alternativet darfor att avsanda ett fotografi – du- kan racka ett bild fran din Facebook, fran telefonens lagring, eller blott fanga ett selfie dar samt da aven posta det innestaende.

Hurdan man andrar alder tillmotesgaende Tinder

Att passa din alder tillmotesgaende Tinder befinner si knepigt. Tekniskt sett kan det nej goras. Nar n har registrerat ditt Tinder -konto kan n ick langre korrigera ditt benamning eller din alder. Det betyder, oavsett benamnin aven alder n anvander, ni ager fastnat nar du anvander appen.

Om n vill forandra ditt benamnin alternativt din alder villi Tinder masta ni deleta Tinder -appen, forinta ditt konto sam inleda nago nytt. Om du astadkommer det har kommer n fast an att ga miste ALLIHOPA dina matchningar samt konversationer fran det gamla kontot, sa vartha eftertanksam fore ni utfor det inneha – du vill ick stupa samtlig dina matchningar!

Ar Tinder Framat varthan det?

Tinder befinner sig kostnadsfr att hantera. Do flesta anvander gratisversionen. Andock det finns nago avlona utgava sasom heter Tinder fordel saso skanker nago obruten andel fordelar jamfort tillsammans gratisversionen. Forsavit n anvander gratisversionen it Tinder sam ann pappa matchningar kan Tinder positiv forekomma nagot a nagon spelvaxlare-du far ytterligar matcher.

Hurdan kopiost kostar Tinder Hoppingivande? Tinder fordel kostar $ 9.99 allma mirake 30 ar ocksa ? allman oerfaren 30 ar. Mi ingen anin hursa det ar odl ocksa ja, det verkar fullstandig orattvist fordarva det ar pauserna dessvarre.

Fordelar tillsamman Tinder Hoppingivande

  • Oandlig svepning – med nagon Tinder fler -profil tillats n obegransade svepningar, vilket innebar att det ick finns marklig granser akt hurda mycket tid n kan applicer att botten upp at vanster och moderat villi profiler. N kan bidra u nagon rynka pa att foreta det ocksa likval erhalla fortsatta; oinskrankt svepning hagad Tinder befinner si saken da framsta anledningen at att de flesta byter mo Tinder positiv.
  • Kasser aterkomst sista svepningen – icke grej gallande saken da sista personen n svepte genast p? Ingen vada; med Tinder fordel kan ni vanda det sam en aning det som forsavit det aldrig hant.
  • Tinder Pass – forsavitt n reser mycket behover ni 100% Tinder ytterligar darfor du tillats hjalpmedel at Passport, Tinder Plus premiumfunktion som later dig forbruka Tinder samtliga er a a inom varlden. Tillsammans Tinder framat betrakta Tinder ditt konto til ditt hemlan. Pro serio resenarer befinner si Tinder Passport ett present.
  • Fem superlikheter per dag – forsavit er verkligen vill folja fullbordande din jambordi kan du begagna e superliv inn i Tinder. Ino grati Tinder tillats ni nago ino veckan. Skad https://kissbrides.com/sv/kroatiska-kvinnor/ tillsamman Tinder ytterligar tillat n fem super likes per dag.
  • Nagon boost ino manaden – Tinder Boost ar nago dodand roll saso, nar saken dar befinner sig aktiverad, kommer att stiga din imag at toppe itu samtliga sokningar ino ditt omrade i 30 minuter. Det betyder att din Tinder -profil kommer att figurera trasig potentiellt tusentals manniskor sam, o din framtoning ar laglig, bord resultera i nago batmangd matcher. Tillsamman Tinder positiv tillat du mojlighe att hoj nago stig ino manaden. Sam tro acceptera det fungerar verkligen findbride lA¤nk.
  • Inga ytterligare annonser – Tinder hoppingivande befinner si 100% annonsfritt; det betyder att du lagger mindre tidrymd gallande att sparas samt beskada pa annonser sam mer ti att svep at vanster samt moderat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *